Δεύτερη Ιατρική Γνώμη

Ο ιατρός μπορεί να σας παρέχει με επιστημονική εγκυρότητα την ιατρική του γνώμη. Αυτή αφορά σε μια κακοήθεια με την οποία έχετε διαγνωσθεί και σας έχει προταθεί μια συγκεκριμένη θεραπεία. Ο ιατρός θα ανασκοπήσει το ιατρικό ιστορικό σας και τη διάγνωσής σας και θα εκτιμήσει το πλάνο θεραπείας σας. Η γνώμη του βασίζεται σε διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και δεδομένα από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Ογκολογία.

Ο ιατρός μπορεί να σας προτείνει να υποβληθείτε σε περαιτέρω διαγνωστικό έλεγχο, να επιβεβαιώσει την διάγνωση και την θεραπεία σας. Μπορεί επίσης να προτείνει μία εναλλακτική διάγνωση ή/και πρόγραμμα θεραπείας για έναν συγκεκριμένο καρκίνο.

Διασύνδεση με Εξειδικευμένα Ογκολογικά Κέντρα Μ. Βρετανίας

Διαμέσου της προϋπηρεσίας του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλα και στα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Κέντρα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, ο ιατρός συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Με αυτόν τον τρόπο οι ασθενείς του έχουν πρόσβαση σε ιατρικές εκτιμήσεις, θεραπείες και κλινικές μελέτες του εξωτερικού που δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην Ελλάδα.