Ο ΙΑΤΡΟΣ

Κωνσταντίνος Σακελλαρίου MD MSc

Ο ιατρός Κωνσταντίνος Σακελλαρίου είναι Παθολόγος Ογκολόγος ειδικευθείς στην Μεγάλη Βρετανία.

Διετέλεσε επιμελητής στα Νοσοκομεία Royal Free Hospital και North Middlesex University Hospital του Λονδίνου. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή Αμπελοκήπων, στην Αθήνα. Παράλληλα κατέχει θέση εξωτερικού συνεργάτη Ογκολόγου στα Νοσοκομεία Metropolitan στο Φαλήρου, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ερρίκος Ντυνάν και Βιοκλινική Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Παθολογοανατομία των Νεοπλασιών του Ανθρώπου.

Κατέχει αναγνωρισμένο τίτλο ιατρικής ειδικότητας στην Παθολογική Ογκολογία στην Ελλάδα και την Μεγάλη Βρετανία.

Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς και σημαντικό κλινικό και επιστημονικό έργο τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Μ.Βρετανία στην διάγνωση και αντιμετώπιση του συνόλου των νεοπλασιών. Εξειδικεύεται στις νεοπλασίες του θώρακος – πνεύμονα, του μαστού, του ουροποιητικού και γαστρεντερικού συστήματος αλλά και στους νευροενδοκρινείς όγκους.

Έχει ενεργή συμμετοχή στις επιστημονικές εκδηλώσεις στον χώρο της Ογκολογίας και ερευνητική δραστηριότητα σε εθνικές και διεθνείς Ογκολογικές Κλινικές Μελέτες.

Είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογικής Ογκολογίας (ESMO) και της Ελληνικής Συνεργαζόμενης Ογκολογικής Ομάδας.

Πέραν του κλινικού έργου, κατέχει θέση Ιατρικου Διευθυντή Ογκολογίας στην PPD part of Thermofisher Scientific, μία απο τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες ανάθεσης, πραγματοποίησης και επιτήρησης κλινικών μελετών.